Over Vondel

Amsterdams vakmanschap
Vondel is een Amsterdams horlogemerk dat minimalistische horloges ontwerpt met hoogwaardige materialen, geïnspireerd door Amsterdam, voor eerlijke Nederlandse prijzen.

Het horloge
Vondel onderscheidt zich door de zorgvuldige afwerking en het oog voor detail. Met het minimalistische uiterlijk en het flinterdunne uurwerk van 5,8 millimeter, en het gebruik van extra lichte metalen, voelt het horloge als een verlengstuk van je pols.

Geïnspireerd door Amsterdam
Amsterdam siert zich door haar eenvoud en bescheidenheid, maar heeft tegelijkertijd een luxueuze uitstraling. Deze eigenschappen zie je terug in de creaties van Vondel.

Eerlijke Nederlandse prijzen
Design mag ook wel eens betaalbaar zijn, en hoge winstmarges zijn gewoon onethisch. Voor een kwalitatief en betrouwbaar quartz uurwerk hoef je niet meer te betalen dan nodig is.

Mocht er toch iets mis zijn met het horloge, heb je altijd 2 jaar garantie op het uurwerk. Voor meer informatie kun je de Algemene Voorwaarden raadplegen.

De batterij gaat ongeveer vijf jaar mee. Tegen die tijd zul je merken dat je horloge minder accuraat wordt. Voor een paar euro kun je deze vervangen bij je lokale juwelier. Je kunt het ook zelf doen door met een mesje de achterkant van de horlogekast los te maken. Dit is echter af te raden omdat je snel krassen zult maken.

Een horloge is nooit waterdicht maar slechts tot een bepaalde mate ‘waterbestendig’. De horloges van Vondel hebben een waterbestendigheid van 3 atm (30 M), wat betekent dat het horloge ‘spatwaterdicht’ is. Door het dunne design en het gebruik van lichte materialen is je horloge dus niet bestand tegen grote hoeveelheden water.

Tijd voor een Vondel

F.A.Q.s

Als je voor 16.00 uur hebt besteld, is je horloge de volgende dag in huis. Het horloge wordt veilig verzonden in een brievenbuspakketje, dus je hoeft hier niet voor thuis te blijven.

Nee, de verzending van je bestelling is natuurlijk gewoon gratis.

Je kunt het horloge altijd binnen 14 dagen retourneren. Stuur voorafgaand aan je retournering een mailtje naar info@vondeldesign.com met de vermelding van je ordernummer.

Je kunt de gesp eenvoudig verstellen door deze te openen en te sluiten met een dun instrument zoals een mesje. Omdat de gesp uiteraard stevig vast moet zitten, dien je wel enige kracht te gebruiken. Voor verdere toelichting kun je hier klikken voor een demonstratiefilmpje.